tisdag 17 februari 2009

Gammal barnsäng

Idag har jag provat att ställa in en ny säng till min minsta (som hittills sovit tillsammans med mig i min säng). Ska bli spännande att se hur vi sover i natt... Jag ångrar mig säkert när jag får kliva upp gång efter gång för att ge henne nappen... ;o)

Köpte sängen på loppis i höstas och har haft den stått på vinden. Har tänkt att jag skulle måla den vit, men när jag fick ner den och ställde in den i barnens rum såg jag vad fin den är precis som den är. Så jag tror att den ska få behålla originalfärgen. Eller vad tycker ni?
Har inte fått upp något på väggen ovanför sängen än men visar ändå hur det ser ut.


5 kommentarer:

 1. Jag tycker att den är jättefin som den är, men den skulle säkert också blir lika fin i vitt. Hur gick det för lillan att sova där?

  Ha en bra helg!
  Kram Ullis

  SvaraRadera
 2. Hoppas att du får sova gott med bebben i lilla sängen! Jag älskar de där kaffekopparna och hela serien som du nämner i förra inlägget. De är sjukt söta.

  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Tack för din rara kommentar hos mig, Jag blir så glad när jag får besök från någon för mig ny bloggare!

  Sängen är underbar som den är, skulle inte heller måla den! Hoppas ni fick sova! Vår tvååring vaknar varje natt och vill till oss. Det får han alltid för man vill ju bara somna om så fort som möjligt!

  Ha en bra helg!

  kram
  Karin

  SvaraRadera
 4. Håller en tumme för att det går bra med sömnen! Vilken söt liten säng. Är fin både i original och som vit. Ha en toppenbra start på veckan! KRAM

  Jenny-jennyshemochharmoni.blogg.se

  SvaraRadera
 5. Hej och tack för dina fina ord!

  Sängen va jättefin! Efter ett tag kommer du känna om du vill ha den original eller vit, låt det mogna. Det har jag lärt mig genom åren;-))

  Kram Lena

  SvaraRadera

Jättekul om du lämnar en hälsning! :o)

 
gästbok och besöksräknare